Beurzen

DM Concepts ontwerpt uw unieke beursstand zodat u zonder meer opvalt op de beurzen waar u aanwezig bent

Uw aanwezigheid op een beurs kan wonderen doen voor onder andere uw naamsbekendheid maar niets is zo erg als een stand hebben op een beurs en niet gezien worden. Daarom kan u zich maar beter onderscheiden van de andere standhouders door meer aandacht te trekken en een netjes verzorgd totaalplaatje neer te zetten, kortom door uw stand letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te zetten. Op een dag dat duizenden potentiële klanten in contact kunnen komen met uw bedrijf of organisatie wil u immers opvallen. DM Concepts helpt u graag dat doel te bereiken.

Als betrouwbare facilitaire leverancier kunnen wij uw beursstand van nul opbouwen en voorzien van de nodige audiovisuele ondersteuning waaronder alle licht-, geluid- en videotoepassingen. Verder kunnen wij uw stand verder aankleden met banners, plasmaschermen, computers, … tot zelfs koffiemachines om de beursbezoekers een lekker kopje koffie aan te bieden. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij DM Concepts u de nodige ondersteuning kan bieden en u een mooie stand in de juiste sfeer kan leveren. Ook wanneer u al een bepaald beeld heeft van hoe uw beursstand eruit moet gaan zien, kunnen wij u van dienst zijn. DM Concepts maakt uw idee uitvoerbaar door middel van een vakkundig uitgewerkte 3D realisatie en op die manier kunnen wij de stand bouwen die u voor ogen heeft. Een beursstand bij ons is altijd maatwerk en dus uniek.

Alle mogelijke materialen voor de opbouw van uw beursstand vindt u terug in onze catalogus en uiteraard kan u voor meer informatie over de inrichting en technische uitrusting  of een overzicht van de verschillende mogelijkheden steeds contact met ons opnemen. Ook wanneer u alleen op zoek bent naar verlichting voor uw beursstand biedt DM Concepts u heel wat mogelijkheden.