Over ons

GET TO KNOW US

The history...
DM Concepts

25

Years Experience

Heistenaars herinneren zich DM Concepts wellicht nog als Double You music, waar ik in 1990 begon als DJ. Vanuit het magazijn bij mijn ouders in de Bergebeekstraat breidde het aanbod snel uit naar de verhuur van licht en geluid. Oorspronkelijk gericht op het nachtleven en kleine bedrijfsevenementen, speelden we in de beginjaren een belangrijke rol voor jeugdbewegingen en andere verenigingen.

Met de groeiende vraag werd een groter pand noodzakelijk. In 2003 startte de bouw op de Liersesteenweg, en in 2006 verhuisde Double You music naar deze ruimere locatie. Naarmate meer professionele klanten ons ontdekten, zag DM Concepts het levenslicht.

In 2020 betrokken we een hal van 1100m² in het industriepark van Heist-op-den-Berg. Na enkele uitdagende coronajaren, waarin de verhuur volledig stilviel, ervaren we nu een aanzienlijke groei. DM Concepts is trots om al enkele jaren de vaste partner te zijn van Cateringbedrijf ‘Steffen Albert’, waar we met enthousiasme alle aankleding en technische ondersteuning verzorgen. Daarnaast werken we voor Van Moer Logistics, Antwerpen Proeft, De Hoorn Leuven, Mylène, BMW,…

Sinds we ons intrek hebben genomen in ons nieuwe pand, hebben we een sas dat 24 uur bereikbaar is voor het ophalen en retourneren van verhuurmaterialen.

In de loop der jaren zijn wij geëvolueerd tot een verhuurorganisatie en complete dienstverlener voor allerlei events. Wij staan nu meer dan ooit klaar om van uw volgende evenement een succes te maken..

OUR TEAM MEMBERS

Meet the crew behind
DM Concepts

Image

Bart De Keuster

Owner
Image

Wannes Budts

Crew Chief - System Engineer
Image

Yoran De Wilde

Light Operator - Warehouse Manager
Image

Anthon Verelst

Light Designer/Operator
Image

Bert Bosmans

Light Operator